leveranciers

Weblectures.nl wordt mede mogelijk gemaakt door drie levernanciers van weblectures systemen, Presentation2Go, MediaMission en Kaltura.  Op deze website is o.a. informatie te vinden over deze systemen zoals nieuwe versies en functionaliteiten, welke instelling maakt gebruik van een bepaald systeem en best practices.

afbeelding van p2go

p2go

Presentations2Go is een compleet Lecture Capture en Video Content Management systeem met standaard uitgebreide mogelijkheden voor metadata, video workflow en archivering. Inzetbaar bij video assignments, examinering en observatie in skills & learning labs.
lees meer
afbeelding van MediaMission

MediaMission

Onze missie is video in te zetten in de dagelijkse praktijk. Van docent naar student. Van expert naar professional. Om afstanden te overbruggen en tijden te flexibiliseren. Maar vooral om efficiënter met kennis om te gaan en zo veel kosten te besparen. ...
lees meer
afbeelding van Kaltura

Kaltura

Het Kaltura video management systeem biedt alles wat u nodig heeft om uw video’s te organiseren en beheren vanuit één omgeving. Of het nu gaat om 10 video’s of een mediabibliotheek van 10.000 video’s, alles is direct vindbaar.
lees meer