Over ons

Media & Education  is het online kennisplatform SURF Special Interest Group ( SIG)  Media & Education, powered by SURF.  De redactie deelt hier kennis en ervaringen op het gebied van video in het onderwijs. Deze site bevat aan de praktijk getoetste scenario’s voor het gebruik van video in het onderwijs. Kennisclips, flipping the classroom, verrijkte weblectures en pencasts zijn voorbeelden van deze toepassingen. We richten ons op docenten, audiovisuele en onderwijskundige ondersteuners en beleidsmakers.

De website is tussen 2012 en 2017 mogelijk gemaakt door een samenwerkingsverband van 18 onderwijsinstellingen en 3 leveranciers. Vanaf 2018  heeft SURF het penvoerderschap overgenomen van Universiteit Utrecht. 

 

 

Penvoerder

 

 

Redactie

SIG media & Education

 

Redactieteam

Richard Kragten
Hogeschool van Amsterdam

Erik Boon

Vrije Universiteit

Anke Pesch

KU Leuven

Hoofdredacteur Redacteur techniek Redacteur organisatie
Afbeeldingsresultaat voor richard kragten linkedin Afbeeldingsresultaat voor erik boon Afbeeldingsresultaat voor anke pesch

 

Media & Education.nl wordt gemaakt dóór en vóór mensen die werkzaam zijn in het onderwijs. Geregeld worden nieuwe artikelen aan de inhoud toegevoegd. De SIG Media & Education  verantwoordelijk voor de inhoud, waarbij nadrukkelijk bijdragen van anderen worden gevraagd.