Oproep MEDEA Awards 2020 - deadline verlengd tot 13 maart

Oproep MEDEA Awards 2020 - deadline verlengd tot 13 maart

Samen met Media & Learning 2020: Images and Sound in Higher Education, georganiseerd door de Media & Learning Association en KU Leuven op 17 en 18 juni 2020 in Leuven (België), nodigt “MEDEA Awards 2020” de beste inzendingen uit die focussen op het hoger of voortgezet onderwijs.

Al meer dan 12 jaar hebben de MEDEA Awards vernieuwing en doeltreffend gebruik van media (audio, video, grafiek en animatie) gestimuleerd. Deze internationale competitie heeft tot doel de uitmuntendheid van de productie en pedagogische ontwerpen van met media verrijkte leermiddelen aan te moedigen. Tegelijkertijd bieden de awards een podium aan producers, ontwerpers en docenten die de educatieve gemeenschap inspireren over de grenzen heen, en dan vooral in Europa.

Samen met Media & Learning 2020: Images and Sound in Higher Education, georganiseerd door de Media & Learning Association en KU Leuven op 17 en 18 juni 2020 in Leuven (België), nodigt “MEDEA Awards 2020” de beste inzendingen uit die focussen op het hoger of voortgezet onderwijs. De laatste jaren is de rol van media in het algemeen, en video in het bijzonder, enorm belangrijk geworden in deze sectoren, en de MEDEA Awards van dit jaar hebben tot doel om de beste initiatieven in dat opzicht te identificeren, waarderen en belonen.

Wil je meer weten? Zelf een inzending doen? Surf dan snel naar https://www.medea-awards.com/home voor meer informatie.

De deadline voor inzendingen is verlengd tot 13 maart 2020